Activiteiten

Welkom op onze activiteiten pagina

Op deze pagina vind je alle info terug over de activiteiten die je kan beleven op 4 en 5 mei.  Wil je een bepaalde activiteit proberen met jouw vrienden of kinderen? Klik dan op ‘inschrijven’ en kies jouw tijdsslot voor zaterdag of zondag. Let op per tijdsblok kunnen er maar 10 mensen deelnemen.  Wil je meerdere activiteiten doen in het weekend? Dit kan zeker. We kijken er naar uit jullie talrijk te mogen ontvangen

Boogschieten

Welkom bij ons boogschietevenement, waar de geest van Robin Hood en de spanning van Arrow samenkomen voor een onvergetelijke ervaring! Of je nu droomt van het trotseren van de bossen van Sherwood Forest of het beschermen van je stad als een moderne held, ons evenement biedt de perfecte gelegenheid om de boogschutter in jezelf te ontdekken en te laten schitteren.

Ben je een ervaren schutter of houdt je voor het eerst een boog vast, ons evenement verwelkomt iedereen die op zoek is naar spanning, plezier en uitdaging. Laat je inspireren door de legendes van het verleden en de helden van het heden terwijl je jezelf uitdaagt om je vaardigheden te verbeteren

Sluit je aan bij ons voor een dag vol actie, avontuur en gemeenschap.

Commando parcours

Durf jij ons commandoparcours te testen? Spring met de death ride door het raam en land op ons platform, klaar om de hindernissen boven het water te trotseren. Voel de adrenaline stromen terwijl je je behendigheid en moed op de proef stelt.

Speleo techniek

Welkom bij onze spannende speleotechnieken activiteit! Ben je op zoek naar een avontuurlijke uitdaging waarbij je je grenzen kunt verleggen en nieuwe vaardigheden kunt leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Via twee touwtjes klim je op een groot touw omhoog, waarbij je niet alleen je fysieke kracht, maar ook je technische vaardigheden zult aanspreken. Onze ervaren instructeurs leren je de juiste knooptechnieken en klimtechnieken, zodat je veilig en zelfverzekerd de hoogte in kunt gaan.

Klimmen

Heb je ooit gedroomd van muurklimmen?  Onze ervaren instructeurs staan klaar om je de basisbeginselen van het muurklimmen bij te brengen.  Met verschillende routes en moeilijkheidsgraden is er voor elk niveau en elke leeftijd iets te beleven. Of je nu op zoek bent naar een leuke activiteit voor het hele gezin, een avontuurlijke date 

Ervaar de spanning van het bereiken van de top en geniet van het gevoel van voldoening terwijl je de uitdagende hindernissen overwint. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Kom dan naar onze klimhal en beleef een onvergetelijke ervaring vol avontuur en adrenaline. Boek nu je klimsessie en ontdek de verticale wereld van indoor muurklimmen!

Via Ferrata 16 jaar

Welkom bij onze uitdagende via ferrata-ervaring! Bereid je voor op een adembenemend avontuur hoog boven de grond, waarbij je jezelf uitdaagt om grenzen te verleggen en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Onze via ferrata, speciaal ontworpen voor avonturiers van 16 jaar en ouder.  Met behulp van stalen kabels, ladders en bruggen navigeer je door onze klimzaal.  De via Ferrata eindigt met een rappel die je voeten terug veilig op de grond zet. 

Via Ferrata 8 jaar

Onze via ferrata, geschikt voor avonturiers van 8 jaar en ouder, biedt een veilige en spannende manier om de wereld van het klimmen te verkennen. Met speciale aandacht voor de behoeften van jongere deelnemers, zorgen we ervoor dat het parcours uitdagend maar toegankelijk is, zodat het hele gezin kan genieten van de ervaring.

Speleo box

Betreed onze speleobox en ontdek een wereld vol spanning en avontuur! Onze vaste speleobox biedt een unieke ervaring waarbij je jezelf onderdompelt in een labyrint van gangen, tunnels en uitdagende obstakels.

Stap in de speleobox en laat je verrassen door de duisternis terwijl je je een weg baant