Food

Welkom op onze Food pagina

Welkom op onze streetfoodpagina, waar je een smakelijke selectie vindt van al onze heerlijke streetfoodgerechten! Laat je verrassen door een scala aan smaken en culturen, allemaal samengebracht op één plek voor een onvergetelijke eetervaring.

ons assortiment streetfood zal je smaakpapillen zeker verwennen. Elk gerecht is zorgvuldig bereid met verse ingrediënten en authentieke smaken, waardoor elke hap een waar genot is.

Maar dat is niet alles! Op zondag bieden we ook een uitgebreid ontbijtbuffet aan waar je jezelf kunt verwennen met een scala aan heerlijke gerechten om je dag perfect te beginnen. Van warme croissants en vers fruit tot roerei en hartige spek, ons ontbijtbuffet heeft voor elk wat wils.

Hamburger

 Sappig gegrild vlees, knapperige groenten onze hamburgers zijn perfectie op een broodje. 

Laat je verrassen door de smaken en geniet van een smakelijke ervaring die je niet snel zult vergeten. Kom langs en proef zelf waarom onze hamburgers zo geliefd zijn!

Hot dog

Onze hotdogs, waar elke hap een smaakexplosie is! Onze hotdogs zijn meer dan alleen een snack – ze zijn een culinaire ervaring op zichzelf.

Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een vleugje creativiteit, bereiden we hotdogs die je smaakpapillen zullen verwennen. Sappige worstjes, vers gebakken broodjes en een scala aan smaakvolle toppings maken elke hotdog tot een waar genot.

Onbijtbuffet

Geniet op zondagochtend van ons uitgebreide ontbijtbuffet, beschikbaar van 8:00 tot 9:00 uur of van 9:00 tot 10:00 uur. Begin je dag met een scala aan heerlijke gerechten, van warme croissants en vers fruit tot hartige spek en roerei. Laad jezelf op voor een geweldige dag en geniet van een ontspannen ontbijt in een gezellige omgeving. Reserveer nu en verzeker jezelf van een smakelijke start van de dag!

Pulled Beaf

Onze pulled beef is langzaam gegaard tot in perfectie, waardoor het vlees boterzacht en vol van smaak is.

Geniet van de sappige, malse stukjes rundvlees, perfect gekruid en bedekt met een verrukkelijke barbecuesaus.

Visburger

Onze gerookte vis is zorgvuldig geselecteerd en met vakmanschap gerookt, waardoor de natuurlijke smaken perfect tot hun recht komen.

Geniet van de delicate textuur en de rijke smaak van onze gerookte vis, bereid met de beste ingrediënten en traditionele rookmethoden.

Vegetarische burger

Onze vegetarische burger is een ware traktatie voor liefhebbers van plantaardige gerechten en biedt een smaakvolle optie voor iedereen.

Geniet van de sappige textuur en de rijke smaken van onze vegetarische burger, bereid met hoogwaardige plantaardige ingrediënten zoals bonen, groenten en kruiden.