Wedstrijd

Welkom op onze Final Battle!

Welkom op de officiële pagina van de Final Battle klimwedstrijd! Dit epische evenement markeert het einde van een tijdperk in de Blueberry Hill klimzaal en belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle deelnemers.

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt over deze historische wedstrijd. Van de datum en de inschrijvingsdetails De Final Battle klimwedstrijd is niet zomaar een evenement; het is een viering van de passie, vaardigheden en gemeenschap die de Blueberry Hill klimzaal zo bijzonder maken. Met uitdagende routes en een energieke sfeer belooft deze laatste wedstrijd een ervaring te worden die je niet snel zult vergeten.

Dus, klimmers van alle niveaus, bereid je voor om deel te nemen aan deze legendarische wedstrijd en maak deel uit van de geschiedenis van Blueberry Hill. Schrijf je nu in en bereid je voor op de ultieme klimuitdaging tijdens de Final Battle klimwedstrijd!

Op zaterdag en zondag gaat de Final Battle in Blueberry-Hill door! Doorheen de grote zaal zullen meer dan 35 routes zitten vanaf het niveau 5a. Klimmers kunnen zich inschrijven in een tijdsblok van 3 uur om te proberen zoveel mogelijk routes te toppen.

40 klimmers zullen per tijdsblok het beste van zichzelf geven, dus tactiek en strategie zullen allesbepalend zijn! Je krijgt namelijk maar 1 poging vooraleer het aan de volgende is. Nadat andere klimmers de route probeerden, mag je wel nog een poging wagen.

De scores worden berekend door het 1000-puntensysteem. Dat wil zeggen dat iedere route 1000 punten waard is, en deze worden verdeeld onder de klimmers die deze route toppen (zonder uitvallen uiteraard).

Al jouw scores per route worden dan samengeteld om een eindstand te maken. Zowel op zaterdag als zondag zal er een eindwinnaar zijn, dus aarzel niet om je in te schrijven! Klim voor een laatste keer naar de top in Blueberry-Hill!