the best views comes after the hardest climb

Na een onvergetelijke reis van maar liefst 35 jaar, is het tijd voor een bitterzoet afscheid van Blueberry Hill in Kortrijk. Gedurende deze bijzondere periode hebben we talloze mensen mogen verwelkomen: van gepassioneerde individuele klimmers tot energieke scholen, jeugdbewegingen, clubs, bedrijven en levendige kinderen op kamp. Blueberry Hill was meer dan alleen een klimfaciliteit; het was een gemeenschap, een ontmoetingsplek, en bovenal, een thuis voor avonturiers van alle leeftijden.

In de loop der jaren hebben meer dan 1000 mensen hier voor het eerst de opwindende wereld van het klimmen mogen ervaren. Het was een plek waar dromen werden waargemaakt, grenzen werden verlegd, en vriendschappen werden gesmeed. Elke grip op de muur, elke piek bereikt, was een herinnering aan de kracht van doorzettingsvermogen en de vreugde van het overwinnen van uitdagingen.

Als de klimmuren konden spreken, zouden ze een onschatbare hoeveelheid verhalen kunnen vertellen. Helaas blijft hun stem ongehoord. Maar wij, de gemeenschap van Blueberry Hill, willen deze verhalen niet verloren laten gaan. Daarom roepen we jullie op: deel jouw herinneringen, jouw avonturen, en jouw ervaringen met Blueberry Hill. Of het nu gaat om het behalen van je eerste toppunt, het overwinnen van een persoonlijke angst, of gewoonweg het delen van gelach en vreugde met vrienden – elk verhaal heeft een plekje in onze geschiedenis.

Heb je foto’s van memorabele momenten bij Blueberry Hill? Stuur ze gerust door! We willen graag een fotogalerij samenstellen die de rijke diversiteit en het plezier van onze gemeenschap vastlegt.

En laten we niet vergeten dat dit afscheid niet zonder een passend eerbetoon voorbij zal gaan. We sluiten Blueberry Hill af met een groots feestweekend, een viering van alle herinneringen die we hebben gedeeld en alle avonturen die we hebben beleefd. Het wordt een moment van samenzijn, van dankbaarheid, en van het delen van liefde voor deze speciale plek die zoveel voor ons heeft betekend.

Dus kom samen, deel jouw verhalen, en laten we Blueberry Hill uitzwaaien op de manier die het verdient: met een glimlach, een traan, en een hart vol mooie herinneringen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *